DETAN " Nūhou "

Pehea e kuke ai i nā halo ʻeleʻele?
Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2023

ʻO nā halo ʻeleʻele, ʻike ʻia hoʻinā halo pepeiao lāʻaua i ʻole nā ​​halo pepeiao ao, hoʻohana mau ʻia i ka meaʻai ʻAsia.Loaʻa iā lākou kahi ʻano like ʻole a me ka ʻono e hoʻohui i kahi pā nani i nā kīʻaha like ʻole.Eia ke ala maʻalahi no ka kuke ʻana i nā halo ʻeleʻele:

                                                                     nā halo pepeiao lāʻau maloʻo

Nā mea hoʻohui:

- 1 kīʻaha maloʻo ʻeleʻele haʻiki
- Ka wai no ka hoʻoluʻu
- 2 punetune aila ʻaila
- 2 cloves garlic, minced
- 1 punetēpē i hoʻopaʻa ʻia i ka ginger (ke koho ʻia)
- 1 punetune soy sauce
- 1 punetēpē ʻai ʻoyster sauce (koho)
- Paʻakai a me ka pepa e ʻono ai
- ʻOkiʻi ʻia nā aniani ʻōmaʻomaʻo no ka hoʻonani ʻana (ke koho)

Nā kuhikuhi:

1. Soak the mushrooms: E kau i ka malooʻeleʻele fungus mushroomsi loko o kahi pola a uhi iā lākou me ka wai.E hoʻokuʻu iā lākou no kahi o 30 mau minuke a hiki i ka palupalu.E hoʻokahe i ka wai a holoi i nā halo e wehe i nā haumia.E ʻoki i nā ʻōpala paʻakikī inā pono.

2. E hoʻomākaukau i nā mea ʻai: E ʻoki i ke kālika a e ʻoki i ka ginger inā ʻoe e hoʻohana ana.Hoʻokaʻawale.

3. E wela i ka aila: I loko o ka skillet nui a i ʻole ka wok, e hoʻomaʻamaʻa i ka ʻaila ʻaila ma luna o ka wela wela.

4. E hoʻomoʻa i nā mea ʻala: E hoʻohui i ke kālika liʻiliʻi a me ka ginger i kālai ʻia i ka ʻaila wela a hoʻomoʻa no kahi 30 kekona a ʻala.E akahele i ole e puhi ia lakou.

5. E hoʻohui i nā halo: E hoʻohui i nā halo ʻeleʻele i hoʻomoʻa ʻia a hoʻokahe ʻia i ka skillet a i ʻole wok.E hoʻomoʻa iā lākou no kahi o 2-3 mau minuke, e ʻae iā lākou e hoʻomoʻa i nā mea ʻono mai ke kāleka a me ka ginger.

6. E hoʻomoʻa i nā halo: E hoʻohui i ka soy sauce a me ka ʻoyster sauce (inā hoʻohana ʻia) i ka skillet a i ʻole wok.E hoʻoulu i nā minuke 1-2'ē aʻe, e uhi pono i nā halo me nā meaʻai.E ʻono a hoʻoponopono i ka mea hoʻonani me ka paʻakai a me ka pepa e like me kou makemake.

7. E hoʻonani a lawelawe: Wehe i ka skillet a i ʻole ka wok mai ka wela a hoʻololi i nā halo ʻeleʻele i hoʻomoʻa ʻia i kahi kīʻaha lawelawe.E kāpīpī i kekahi mau ʻonika ʻōmaʻomaʻo i ʻoki ʻia ma luna no ka hoʻonani inā makemake ʻia.E lawelawe me ka wela ma ke ʻano he ʻaoʻao ʻaoʻao a i ʻole he mea hoʻohui i loko o nā kīʻaha hoʻoulu, sopa, a i ʻole nā ​​kīʻaha noodle.

E hauʻoli i kāu moʻa ʻonoʻeleʻele fungus mushrooms!


E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.